Lid worden?

Wil je komen kijken of het tafeltennis iets voor je is bij TSTZ Haarlem? De eerste keer word je verzocht om op maandagavond om 20:00 uur voor de volwassenen en voor de jeugd op dinsdag- of donderdagavond om 18:00 uur te komen. De eerste maand mag je gratis bij ons kennismaken met het tafeltennis. Meld je bij voorkeur eerst aan bij info@tstz-haarlem.nl of via de contact pagina. Dan weten we wie we kunnen verwachten.

Wil je eerst meer informatie over het tafeltennissen bij TSTZ Haarlem, dan ben je ook welkom in ons clubgebouw. Of je kunt ook een e-mail sturen naar info@tstz-haarlem.nl voor meer informatie. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen over de mogelijkheden.

Wil je lid worden van TSTZ Haarlem, stuur dan het ingevulde inschrijfformulier per e-mail naar de secretaris op secretaris@tstz-haarlem.nl. Je kunt het ingevulde inschrijfformulier ook afgeven aan één van de andere bestuursleden. We rekenen geen inschrijfgeld.

TSTZ-HAARLEM INSCHRIJFFORMULIER

De contributie voor 2024 bedraagt:

Voor competitie spelende leden (senior) € 225,00 (gratis met HaarlemPas)
Voor recreatie spelende leden (senior) € 165,00 (gratis met HaarlemPas)
Voor competitie spelende leden (jeugd) t/m 17 jaar, inclusief training € 245,00 (gratis met HaarlemPas)
Voor recreatie spelende leden (jeugd) t/m 17 jaar, inclusief training € 205,00 (gratis met HaarlemPas)

Opzeggen

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Opzegging voor het volgende jaar kan uitsluitend per mail en minimaal één maand voor het einde van het lopende jaar worden gemeld bij de secretaris op secretaris@tstz-haarlem.nl.
Indien opzegging plaatsvindt voor 1 april van een lopend verenigingsjaar dan is 25% van de contributie verschuldigd. Indien opzegging daarna plaatsvindt dan blijf je lid tot het eind van het jaar en is contributie over het hele verenigingsjaar verschuldigd.