Lid worden?

Wil je komen kijken of het tafeltennis iets voor je is bij TSTZ Haarlem? De eerste keer word je verzocht om op maandagavond om 20:00 uur voor de volwassenen en voor de jeugd op dinsdag- of donderdagavond om 18:00 uur te komen. De eerste maand mag je gratis bij ons kennismaken met het tafeltennis. Meld je bij voorkeur eerst aan bij info@tstz-haarlem.nl of via de contact pagina. Dan weten we wie we kunnen verwachten.

Wil je eerst meer informatie over het tafeltennissen bij TSTZ Haarlem, dan ben je ook welkom in ons clubgebouw. Of je kunt ook een e-mail sturen naar info@tstz-haarlem.nl voor meer informatie. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen over de mogelijkheden.

Wil je lid worden van TSTZ Haarlem, stuur dan het ingevulde inschrijfformulier per post naar de secretaris. Je kunt het ingevulde inschrijfformulier ook afgeven aan één van de andere bestuursleden. we rekenen geen inschrijfgeld.

TSTZ-HAARLEM INSCHRIJFFORMULIER

De contributie voor 2020 bedraagt:

Voor competitie spelende leden (senioren) € 170,00
Voor recreatie spelende leden (senioren) € 120,00
Voor competitie spelende leden, inclusief training (jeugd) t/m 17 jaar € 170,00
Voor recreatie spelende leden, inclusief training (jeugd) t/m 17 jaar € 140,00

Opzeggen

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Opzeggingen kunnen uitsluitend schriftelijk en minimaal een maand voor het einde van het verenigingsjaar, dus uiterlijk per 30 november worden gemeld, bij de secretaris. Indien opzegging voor deze datum niet heeft plaatsgevonden is men contributie over het nieuwe jaar verschuldigd.