Competitie

Competitie

Jeugd
De competitie van de NTTB afdeling Holland Noord op zaterdagen bestaat uit een voorjaarscompetitie (vanaf eind januari 10 speelweken) en een najaarscompetitie (vanaf half september 10 speelweken). In de afdelingsregio wordt er tegen andere verenigingen gespeeld in uit- en thuiswedstrijden. De jeugdcoördinator en trainers gaan ervan uit dat ouders van kinderen die in de teams uitkomen, de kinderen begeleiden bij de uitwedstrijden en het vervoer zelf onderling regelen. De competitieschema’s worden op de club ruim op tijd opgehangen en zijn ook hier (NAS) te vinden op de site van de afdeling of hier (TTapp). Op dit moment doen we met 2 teams mee aan de competitie.

Senioren
De competitie van de NTTB afdeling Holland Noord bestaat uit een voorjaarscompetitie (vanaf eind januari 10 speelweken) en een najaarscompetitie (vanaf half september 10 speelweken). Er zijn twee competitiesoorten, te weten de reguliere competitie van 3 tegen 3 (totaal 10 wedstrijden inclusief 1 dubbel) en de duocompetitie van 2 tegen 2 (totaal 5 wedstrijden inclusief 1 dubbel). In de afdelingsregio wordt er tegen andere verenigingen gespeeld in uit- en thuiswedstrijden. De competitieschema’s worden op de club ruim op tijd opgehangen en zijn ook hier (NAS) te vinden op de site van de afdeling of hier (TTapp). Op dit moment doen we met 11 teams mee (9 reguliere- en 2 duo) aan de competitie..

Overige activiteiten

Meerdere malen per jaar organiseren we voor de jeugd deelname aan externe toernooien, zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse afdelingskampioenschappen. Verder worden er binnen de vereniging ook toernooien georganiseerd, zoals de clubkampioenschappen, een discotoernooi, een vrienden/vriendinnen toernooi, een familietoernooi, in mei het bekende en gekke plankentoernooi en in december het gezellige kersttoernooi.

Spelen tijdens de vakantie(s)

In de schoolvakantie(s) is de zaal alle avonden open, behalve tijdens de zomer- en de kerstvakantie. In de zomervakantie is de zaal alleen geopend op dinsdag en vrijdagavond vanaf 20.00 uur voor zowel jeugd als senioren. In de kerstvakantie is de zaal geopend op dinsdagavond vanaf 19.30 uur voor zowel jeugd als senioren. Tijdens de zomer- en kerstvakantie wordt er geen training gegeven.