Verslag Team 8 voorjaar 2005

Voor degene die het nog niet weten; team 8 bestaat uit het echtpaar Hoppe, Nel Thijssen en Edgar Smit. Dit verslag is geschreven door Edgar.

Het was weer een competitie om snel weer te vergeten, of niet???

We hebben heel veel gelachen, maar ook krom moeten zwoegen, vooral tegen ons zelf. Maar uiteindelijk zijn we toch blijven hangen (en blijven) in klasse 5. Daarvoor moeten we Rapidity toch wel bedanken, omdat we door daar te winnen met 1-9 de weg vrij kwam om makkelijk in deze klasse te kunnen blijven. We konden zelfs daardoor in de laatste wedstrijd tegen Tazano zelf met 9-1 verliezen, maar dat is niet gelukt want het werd 6-4 en daardoor werden we toch nog vijfde in de poule, wat een goed resultaat is.

Team 8 bedankt ook de goede invalbeurten van Jan Robbert en Paul die met volle overtuiging voor een aantal punten hebben gezorgd, waardoor we van een grote druk werden verlicht. Ook moet gezegd worden dat we uitstekende support hadden zowel thuis in de Badhuisstraat als uit in de vorm van Annemiek als “vierde” teamlid. Dat gaf toch een extraatje aan soms beladen wedstrijden, die mede daardoor toch tot een goed eindresultaat leidde.

Goed genoeg geschreven en op naar het volgende seizoen en veel plezier voor alle teams.