Verslag Team 5 najaar 2006

In de eerste helft van de competitie, werden toch redelijk wat punten gepakt. Ook mede door het slechte presteren van Rijsenhout was het al snel duidelijk dat we niet bang hoefden te zijn om te degraderen.

Helaas werd Wil tegengewerkt door een slepende elleboog blessure, en moest hij veel wedstrijden missen. Arie hoorde in een paar wedstrijden het balletje niet eens stuiteren op de tafel door een oorvirus, dat zat ook niet mee. Door de hulp van wat invallers is alles toch nog goed verlopen, en wisten we toch wat wapenfeiten te registreren.

Uit tegen het Spaarne werd mede door invaller Edgar ruim gewonnen (2-8). Tegen Top Ellermeijer werd de uitwedstrijd niet gewonnen (1-9), maar wel de enige speler in deze poule met 100 % op een nederlaag getrakteerd. Leuke opsteker, maar tevens onze grootste nederlaag.

Voor de op een na laatste wedstrijd was er nog geen duidelijke winnaar, dus het ging er nog om.

Dit was voor ons thuis tegen Top Ellermeijer, en het was duidelijk andere koek, want nu gingen ze er bijna allemaal af. Het werd 8-2 voor ons. Het zit toch weer allemaal in het koppie, want hun stress was duidelijk te horen.Sportief waren ze pas na afloop weer. In de laatste wedstrijd tegen Rijsenhout wilde het bij ons helaas niet lukken, en speelden we 5-5.

We hadden nog tweede kunnen eindigen, maar het zat er gewoon niet meer in. Mede hierdoor won ZTTC alsnog redelijk ruim deze competitie.

Eindstand:

ZTTC 9 10-64
SPAARNE 5 10-59
TOP ELLERMEYER 1 10-55
TSTZ HAARLEM 5 10-55
ASSV 5 10-37
RIJSENHOUT 2 10-30

Het is weer een enerverende en grillige strijd geweest, maar ook de moeite waard.
Het is bijna niet te vatten!
Er heerst òf een “stop competitie”-virus bij onze club, òf het ligt toch aan Wil en mijzelf. Nu stoppen weer teamleden, en nu zelfs twee!! Vorige competitie was het Jilles Leuven, die het voor gezien hield, en nu zijn het Max van Raay en Arie van de Velde die niet meer competitie gaan spelen. De volgende competitie gaan we het met een vijfmans team proberen.

Alle teams veel geluk gewenst in de voorjaarscompetitie.

Groeten,
Cees Numan