Verslag Team 1 voorjaar 2005

We hebben er uitzicht op gehad, het kampioenschap. En eerlijk gezegd hebben we het verdiend.

Met een gelijk spel en een verloren wedstrijd zouden we op punten (volgens de oude regels) kampioen geworden zijn. Maar met “zouden we” en “als” kom je niet ver in de sport, daar gelden nog steeds de regels van gewoon veel punten maken.

Terugkijkend op dit seizoen is ons team niet ontevreden. We hebben het gewoon goed gedaan en met wat meer geluk hadden we kampioen kunnen worden. Veel wedstrijden werden ongelukkig verloren dus dit bied perspectief voor het volgend seizoen. Hans heeft de meeste wedstrijden gewonnen (73%) en was de beste en Steven won 20% meer wedstrijden dan de vorige competitie(56%). Kees speelde wat minder (60%), hij neemt zich dan ook voor om niet meer te gaan spelen als “de muur” maar als “de betonnen muur” keihard met staal erin.

Onze kracht als team is dat we alle drie in principe van alle spelers kunnen winnen. En dat elke tegenstander moeite heeft met onze spelstijl. Nadeel is dat iedereen extra zijn best doet tegen ons zodat er steeds een soort schaakspel ontstaat. De dubbels liepen lekker, daar hebben we veel punten mee gemaakt.

Boven dit alles was het gezellig dit seizoen met leuke sportieve tegenstanders en veel lekkere drankjes.

Volgend seizoen wordt er gespeeld met 5 sets tot de 11 dus weer een grote verandering. Wie weet worden we mede daardoor eens kampioen.

Namens team 1
Kees van Boxtel