Verslag Kersttoernooi 2006

Versla2Dat het altijd gezellig is bij onze toernooien blijkt wel weer aan de vele aanmeldingen.

Vooral de toernooien waar het niet gaat om een kampioenschap, zijn garantie’s voor leuk spelen tegen veel verschillende tegenstanders het meest belangrijk.
Versla1Nu zelfs 4 poules van 7 deelnemers, waarbij een ieder dus 6 wedstrijden speelde tegen 6 verschillende tegenstanders. Dus 4 winnaars, perfekt door toernooi organisator Hans in 4 poules ingedeeld naar sterkte van de deelnemers.

Versla1Uitdelen indeling poule’s

Garantie voor veel strijd tussen de leden, in een ongedwongen sfeer, met veel lachen, maar toch af en toe ook wat irritatie’s door die altijd weer open gaande deur tijdens belangrijke punten in de wedstrijden.

Niet veel aan te doen, maar als je speelt om de punten, wil je toch winnen!

Het ging natuurlijk vooral om de eer, maar daardoor was er niet minder strijd. Alle deelnemers kregen weer een heerlijke kerststol, door deelname aan het kersttoernooi. De eerste en tweede per poule met een extra aanvulling van bonbons of fles wijn.

Versla14Poule D.

Door afmelding van 1 deelnemer had  Poule D zes deelnemers, en daardoor het eerste klaar. De dames hadden het beste spel en werden 1 en 2. Nel kreeg een “berg” Ferero Rocher en Jannie een fles rode wijn.

Versla15Poule C.

In deze Poule was het Peter die aan het langste eind trok, met maar 2 verliespunten. Hans werd goede tweede, met 3 verliespunten.

PS. Ja Peter, eerlijk winnen kan dus ook en NIET proberen hoger te eindigen door de totale telling te saboteren zoals vorig jaar!!!!!!!!!!!

Versla16

Versla8Poule B.

Alsof afgesproken, was Poule B als derde klaar.

Ruud, Martin en Leo haalden uit de laatste partij niet de volle winst, waardoor Paul met de volle 2 punten uit de laatste pot als eerste in de Poule eindigde. Hij kreeg dus de lekkere bonbons, en moesten de nummers 2 de fles wijn delen.

Een ieder twee glazen zeker???

Versla9Poule A.

Alsof het moest, het allerlaatste klaar!

Daardoor was wel de laatste partij door iedereen te zien en daar ging het om de winst in de Poule.

Hele mooie pot met grote entertainment waarde, wat een heel mooi einde van het toernooi was.

Poule C winnaar Peter trots op zijn “berg” Ferrero Rocher bonbonnetjes!
Versla10

Winnaar Poule A Hans wordt gefeliciteerd door nummer 2 Steven.

Versla11 Versla12

Een laatste applaus voor Toernooileiding en winnaar van Poule A Hans Luiten.

Versla13

Prettige Feestdagen en tot het volgende toernooi.