Verslag bezoek staf en bestuur HFC Haarlem

Op 16 mei j.l. kwam HFC Haarlem op visite! Er zouden ongeveer 30 mensen van HFC Haarlem komen. Uiteraard kwam er met zo’n grote groep een leuk toernooi aan. Ik had een toernooi georganiseerd met 4 poules.

HFC001

De stemming zat er goed in! Vanaf links: Jelle Bouma, Arnoud van Toor, Hendrik van Beelen, Youssef Vos, Kwong Wah Steinrath en Samir El Gaouirri.

Het toernooi en aanvang begon wat later door de laatkomers: Nick Stots, Jeffrey Sam Sin en Patrick Zonneveld. Hierdoor begonnen we 30 minuten later. Helaas want het had een groter toernooi kunnen worden als deze jongens op tijd de wekker hadden gezet!!!

HFC002

Roel de Graaff (links) en Derk Boerrigter (rechts) zijn een wedstrijd aan het spelen terwijl Robert-Jan Ravensbergen, Michel Kruijer en Michael van der Kruis op de bank rustig aan het kijken zijn. Gert Aandewiel (in het blauw) is ook nieuwsgierig naar het schema!

Met in totaal 9 vrijwilligers wordt de ochtend mede mogelijk gemaakt! Uiteindelijk was Derk Boerrigter de beste speler, hij won het toernooi door Patrick Zonneveld in de finale uit te schakelen. Mike Römer werd 3e en Nick Stots werd toch nog mooi 4e. De trainersstaf kwam niet verder dan de 1e ronde. Gert Aandewiel, Edmond Claus en Youssef Vos kwamen niet verder tegen de sterke tegenspelers! Nu waren de spelers dus eventjes de baas.

HFC003

De Finale: Patrick Zonneveld (links) tegen Derk Boerrigter (rechts). Op bank kijkend naar de finale vanaf links: Youssef Vos en Hendrik van Beelen. Frank Lansen was geconcentreerd aan het tellen.

HFC004

De andere vrijwilligers vanaf links: Frank Lansen (half op de foto), Nel Thijssen, Denami Boonstra en Tom Bührmann. En rechts staat Edmond lachend te kijken.

HFC005

Ook wilde de Ras-Haarlemmer Tom even op de foto met de huidige trainer Gert Aandewiel.

HFC006

Op het laatst werd er een leuke teamfoto gemaakt met de vrijwilligers!

HFC007

En natuurlijk moet Gert Aandewiel even laten zien dat hij is geweest! Hij trok linksboven de sponsor vlag kapot! Maar het was een geslaagde ochtend!

Michael Nouris