Algemeen

TSTZ Haarlem is ontstaan uit een fusie van drie tafeltennisverenigingen uit Haarlem, namelijk TOGSPIN, Te Zaanen en TTV Haarlem. Alle drie de oorspronkelijke verenigingen zijn al meer dan 50 jaar oud.

TSTZ Haarlem is de grootste tafeltennisvereniging van Haarlem en heeft zowel een senioren- (van 18 tot 80) als een jeugdafdeling.

TSTZ Haarlem heeft haar speelzaal in de Badhuisstraat. Deze is in eigen beheer en is alle doordeweekse avonden, op woensdagochtend/middag en op zaterdag geopend. In de weekenden worden er wel eens toernooien of speciale evenementen georganiseerd.

TSTZ Haarlem is aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) en doet met 10 teams (2022) mee aan de competitie van Noord-Holland.

TSTZ Haarlem is van alle verenigingen in Haarlem het hoogst vertegenwoordigd in de jeugdcompetitie en op één na hoogst in de seniorencompetitie.

TSTZ Haarlem maakt de laatste jaren een grote groei door.

Speelavonden

In principe kan er door senioren op elke doordeweekse avond van 20.00 uur tot 23.00 uur vrij gespeeld worden, behalve op de vrijdag tijdens de competitie en op de woensdag voor en na de competitie. Voor de senioren zijn er op maandagavonden van 20:00 uur tot 21:30 uur open trainingen gegeven door een aantal leden van de vereniging. Zie voor verdere informatie de seniorenpagina. Dit is ook de ideale avond om vrijblijvend kennis te maken met onze club en haar leden

Jeugdtrainingen zijn op dinsdag van 18:00 uur tot 20:00 uur en op donderdag van 18.30 tot 20.30 uur in twee groepen: recreanten en competitiespelers. De trainingen worden gegeven door gekwalificeerde trainers als Angelique Gertenbach en Paul Oomen. Voor meer informatie over de jeugd zie ook de jeugdpagina.

Op de woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er competitie gespeeld, maar er is dan ook, behalve op de vrijdag, altijd wel een mogelijkheid om vrij te spelen.

Wil je bij ons komen spelen? De jeugdspelers worden dan verzocht de eerste keer op dinsdag- of een donderdagavond te komen tijdens de jeugduren, en de seniorspelers op maandagavond , dan is er altijd iemand aanwezig om je op te vangen. Zie voor verdere details ook de pagina ‘Lid worden?’. Meldt u zich bij voorkeur eerst aan bij info@tstz-haarlem.nl of via de contactpagina.