Algemeen

Het bestuur van de tafeltennisvereniging TSTZ Haarlem streeft naar een sportieve en gezellige seniorenafdeling.

Ambitie

Uitgaande van de huidige faciliteiten, de beschikbare trainer en de verwachte nieuwe aanloop, streven we de komende jaren naar in ieder geval een team in de overgangsklasse / hoofdklasse. Verder een stabiel groeipad voor de jeugd. Dit betekent, dat er onder de overgangsklasse / hoofdklasse goed bezette teams zijn in de klassen 1e, 2e, 3e, 4e en lager. Verder is het van belang dat het aantal seniorenleden stabiel blijft en/of gaat groeien.

Training en vrij spelen voor de senioren

Senioren zijn er in de leeftijden van 18 tot 80 jaar. Zij kunnen op maandagavond tafeltennisles (training) krijgen. De training wordt verzorgd door een lid van de vereniging, opgeleid volgens de NTTB richtlijnen.

Maandagavond
Training voor de senioren recreatie van 20:00 tot 21:30 uur door trainer Arno Henzen. Vrijspelen voor alle senioren na 21:30 uur, of indien ruimte al vanaf 20:00 uur.

Dinsdagavond
Vrijspelen avond voor alle senioren na 19:30 uur.

Woensdagochtend/-middag
Vrijspelen van 11.00 tot 14.00 uur.

Woensdagavond
Competitie- en vrijspelen avond. Competitieavond voor de senioren na 19:30 uur. Daarnaast twee tafels beschikbaar voor vrijspelen

Donderdagavond
Competitie- en vrijspelen avond voor de senioren na 20:00 uur. Drie tafels beschikbaar voor vrijspelen

Vrijdagavond
Competitieavond voor de senioren na 19:30 uur.

Competitie

De competitie van de NTTB afdeling Holland Noord bestaat uit een voorjaarscompetitie (vanaf eind januari 10 speelweken) en een najaarscompetitie (vanaf half september 10 speelweken). Er zijn twee competitiesoorten, te weten de reguliere competitie van 3 tegen 3 (totaal 10 wedstrijden inclusief 1 dubbel) en de duocompetitie van 2 tegen 2 (totaal 5 wedstrijden inclusief 1 dubbel).  In de afdelingsregio wordt er tegen andere verenigingen gespeeld in uit- en thuiswedstrijden. De competitieschema’s worden op de club ruim op tijd opgehangen en zijn ook hier te vinden op de site van de afdeling. Op dit moment doen we met 12 competitieteams mee (10 reguliere- en 2 duocompetitieteams).

Overige activiteiten

Verder worden er binnen de vereniging ook toernooien georganiseerd, zoals de clubkampioenschappen, in mei het bekende en gekke plankentoernooi en in december het gezellige kersttoernooi.

Zomerstop

In de zomervakantie is de zaal alleen geopend op dinsdag en donderdagavond vanaf 20:00. Er wordt dan geen training gegeven.

Functionarissen

Wedstrijdsecretaris Senioren: Michael Nouris
Trainer Senioren: Arno Henzen

Informatie

Voor informatie over tafeltennis in het algemeen en onze vereniging in het bijzonder kunt u contact opnemen met via: info@tstz-haarlem.nl