Algemeen

Het bestuur van de tafeltennisvereniging TSTZ-Haarlem streeft naar een sportieve en gezellige jeugdafdeling, vanuit het besef dat daarmee de toekomst van de vereniging en de tafeltennissport het beste gewaarborgd kan worden. Ons beleid is er op gericht om komende jaren speciale aandacht aan de jeugd te besteden.

Ambitie

Uitgaande van de huidige faciliteiten, de beschikbare trainers en de verwachte nieuwe aanloop, streven we naar meerdere jeugdteams, die in de competitie uit kunnen komen. Hiervoor willen we de jeugd goed trainen en hebben we een stabiel aantal jeugdleden nodig, zo rond de 20. Op dit moment zijn er ca. 10 jeugdleden lid. Dat betekent dat er ruimte is voor nieuwe leden.

De jeugd krijgt een gedegen en professionele training. De ambitie is om het aantal jeugdleden in de komende jaren gestaag te laten groeien.

Training en vrij spelen voor de jeugd

Jeugdspelers worden onderscheiden naar leeftijd (junioren, kadetten, pupillen en welpen) en speelsterkte. Dit onderscheid zien we ook terug in de verschillende competitieteams. Op twee avonden in de week wordt er training gegeven. De trainingen worden verzorgd door leden van de vereniging, een speler van één van de hoogste herenteams, en door de meervoudig Nederlands kampioene bij de meisjes in de afgelopen jaren (nummer 1 op de Nederlandse ranglijst, maart 2016).

Maandagavond
Training van 18:30 tot 20:00 uur door trainer Arno Henzen.

Dinsdag- en woensdagavond
Vrijspelen voor de jeugd van 19:30 tot 20:15 uur.

Donderdagavond
Training van 18.00 tot 20:00 door trainer Angelique Gertenbach.

Functionarissen

Bestuurslid Jeugdzaken: Arno Henzen
Wedstrijdsecretaris Jeugd: Arno Henzen
Jeugdtrainers: Arno Henzen en Angelique Gertenbach

Informatie

Voor informatie over jeugdtafeltennis kunt u contact opnemen met Arno Henzen via: jeugd@tstz-haarlem.nl of via: 06-22226735.

Spelregelboekje voor de jeugd