Algemeen

Het bestuur van de tafeltennisvereniging TSTZ-Haarlem streeft naar een sportieve en gezellige jeugdafdeling, vanuit het besef dat daarmee de toekomst van de vereniging en de tafeltennissport het beste gewaarborgd kan worden. Ons beleid is er op gericht om komende jaren speciale aandacht aan de jeugd te besteden.

Ambitie

Uitgaande van de huidige faciliteiten, de beschikbare trainers en de verwachte nieuwe aanloop, streven we naar meerdere jeugdteams, die in de competitie uit kunnen komen. Hiervoor willen we de jeugd goed trainen en hebben we een stabiel aantal jeugdleden nodig. Op dit moment zijn er ca. 28 jeugdleden lid. Dat betekent dat er ruimte is voor nieuwe leden.

De jeugd krijgt een gedegen en professionele training. De ambitie is om het aantal jeugdleden in de komende jaren gestaag te laten groeien.

Training voor de jeugd

Jeugdspelers worden onderscheiden naar leeftijd (junioren, kadetten, pupillen en welpen) en speelsterkte. Dit onderscheid zien we ook terug in de twee trainingsgroepen op de twee trainingsavonden. De trainingen worden verzorgd door meervoudig Nederlands kampioene bij de meisjes in de afgelopen jaren (nummer 1 op de Nederlandse ranglijst, maart 2016).

Dinsdagavond
Training van 18:00 tot 20.00 uur in twee groepen (van 18.00 tot 19.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur) door trainer Angelique Gertenbach.

Donderdagavond
Training van 17.00 tot 19.00 uur in twee groepen (van 17.00 tot 18.00 uur en van 18.00 tot 19.00 uur) door trainer Angelique Gertenbach.

Functionarissen

Bestuurslid Jeugdzaken: Paul Oomen
Wedstrijdsecretaris Jeugd: Ferenc Born
Jeugdtrainer: Angelique Gertenbach

Informatie

Voor informatie over jeugdtafeltennis kunt u contact opnemen met Paul Oomen via: jeugd@tstz-haarlem.nl of via: 06-21 86 60 48.

Spelregelboekje voor de jeugd