Algemeen

Het bestuur van de tafeltennisvereniging TSTZ Haarlem streeft naar een sportieve en gezellige seniorenafdeling.

Ambitie

Uitgaande van de huidige faciliteiten, de beschikbare trainer en de verwachte nieuwe aanloop, streven we de komende jaren naar in ieder geval een team in de overgangsklasse / hoofdklasse. Verder een stabiel groeipad voor de jeugd. Dit betekent, dat er onder de overgangsklasse / hoofdklasse goed bezette teams zijn in de klassen 1e, 2e, 3e, 4e en lager. Verder is het van belang dat het aantal seniorenleden stabiel blijft en/of gaat groeien.

Training en vrij spelen voor de senioren

Senioren zijn er in de leeftijden van 18 tot 80 jaar. Zij kunnen op maandagavond tafeltennisles (training) krijgen. De training wordt verzorgd door een lid van de vereniging, opgeleid volgens de NTTB richtlijnen.

Maandagavond
Training van 20:00 tot 21:30 uur door Ron Doevendans in samenwerking met diverse leden van de “hogere” teams. Vrijspelen voor de senioren na 21:30 uur, of indien ruimte al vanaf 20:00 uur.

Dinsdagavond
Vrijspelen voor de senioren vanaf 20:00 uur.

Woensdagochtend
Vrijspelen voor de senioren recreatie / horeca personeel van 11.00 tot 14.00 uur onder leiding van Rom Helmweg.

Woensdagavond
Competitieavond en vrijspelen voor de senioren na 19:30 uur. Tafel(s) beschikbaar voor vrijspelen, check de Agenda op deze site. De woensdagavond is alleen open tijdens de competitieavonden.

Donderdagavond
Competitieavond en vrijspelen voor de senioren na 19:30 uur. Tafels beschikbaar voor vrijspelen, check de Agenda op deze site.

Vrijdagavond
Competitieavond voor de senioren na 19:30 uur. Geen tafels beschikbaar voor vrijspelen tijdens de competitie. Voor en na de competitie zijn alle tafels beschikbaar voor vrijspelen.

Functionarissen

Wedstrijdsecretaris Senioren: Paul van Beers
Coördinatie Training Senioren: Ron Doevendans

Informatie

Voor informatie over tafeltennis in het algemeen en onze vereniging in het bijzonder kunt u contact opnemen met via: info@tstz-haarlem.nl