Algemeen

Het bestuur van de tafeltennisvereniging TSTZ-Haarlem streeft naar een sportieve en gezellige jeugdafdeling. Het gaat ons vooral om het plezier in de sport!  Maar voor de jeugdleden die de ambitie en mogelijkheden hebben om steeds beter te worden, zo hoog mogelijk te spelen, willen we de beste mogelijke ondersteuning en training blijven bieden.

Ambitie

Uitgaande van de huidige faciliteiten, de beschikbare trainers en de verwachte nieuwe aanloop, streven we naar meerdere jeugdteams, die in de competitie uit kunnen komen. Hiervoor willen we de jeugd systematisch trainen en streven we naar continuiteit zodat er altijd voldoende doorgroei mogelijkheden blijven. Op dit moment zijn er ca. 28 jeugdleden lid. Dat betekent dat er ruimte is voor nieuwe leden.

De jeugd krijgt een gedegen en professionele training. De ambitie is om het aantal competitieteams uit te breiden. Tegelijkertijd willen we nieuwe kinderen continue de gelegenheid bieden  ‘in te stromen’ en kennis te maken met de tafeltennissport. Een gezonde, uitdagende sport waar je je hele leven plezier aan kunt beleven!

 

Training voor de jeugd

Jeugdspelers worden onderscheiden naar leeftijd (junioren, kadetten, pupillen en welpen) en speelsterkte. Dit onderscheid zien we ook terug in de twee trainingsgroepen op de twee trainingsavonden. De trainingen worden o.a. verzorgd door meervoudig Nederlands kampioene bij de meisjes in de afgelopen jaren (nummer 1 op de Nederlandse ranglijst, maart 2016).

Dinsdagavond
Training van 18:30 – 20.30 uur in twee groepen (van 18.30 – 19.30 uur en van 19.30 – 20.30 uur) door de trainers Paul Oomen en Angelique Gertenbach.

Donderdagavond
Training van 18.30 – 20.30 uur in twee groepen (van 18.30 – 19.30 uur en van 19.30 – 20.30 uur) door de trainers Paul Oomen en Angelique Gertenbach.

Functionarissen

Coördinatie jeugdzaken: Paul Oomen
Wedstrijdsecretaris Jeugd: Ferenc Born
Jeugdtrainers: Angelique Gertenbach & Paul Oomen

Informatie

Voor informatie over jeugdtafeltennis kunt u contact opnemen met Paul Oomen via: jeugd@tstz-haarlem.nl of via: 06-21 86 60 48.

Spelregelboekje voor de jeugd