Drie teams kampioen in de voorjaarscompetitie

De teams 3 en 6 bij de senioren en team 2 bij de jeugd zijn de afgelopen competitie kampioen geworden! Van harte gefeliciteerd!
Team 3 bij de senioren werd met overmacht kampioen in de 3e klasse. Het team bestond uit Hans Luiten, Leo van de Horst, Adam Cichon en Gert van Ee. Adam behaalde zelfs het hoogste percentage van alle spelers in deze poule. Hij verloor namelijk maar 1 wedstrijd en scoorde daarmee een percentage van 95%! Team 6 werd kampioen in de 4e klasse met een nipt verschil van 1 (!) punt met de nummer 2. Het team bestond uit Cees Numan, Paul Oomen, Mark Friederichs en Max van Raay. Hier haalde Cees Numan een hoog percentage, namelijk 89%. Hij werd hiermee tweede op de percentagelijst in hun poule. Bij de jeugd werd team 2 met een straatlengte voorsprong kampioen in de 6e klasse! In hun pas tweede competitie kampioen worden, is een superprestatie! Met maar liefst 26 punten voorsprong op de nummer 2 haalden Matthijs Willemsens, Vanessa Liermann, Bart Harteveld, Thijs Deen en Bart Jansen de titel binnen. Matthijs en Vanessa scoorden zelfs 100%! Bart haalde 93%.

Helaas waren er ook twee teams die degradeerden bij de senioren, namelijk team 1 en 2. Door pech achtervolgd (blessures, ziekte en pech met de opstellingen bij de tegenstander) werd team 1 vijfde in de Hoofdklasse. In normale omstandigheden is het zeker mogelijk om te handhaven in de Hoofdklasse. De verwachting is dan ook dat team 1 kampioen zal worden in de 1e klasse en dus weer spoedig terug zal keren naar de Hoofdklasse. Team 2 eindigde ook op de vijfde plaats, maar dan in de 1e klasse. Ze heeft veel punten gehaald (48!), maar degradeerde toch. Met dit puntenaantal handhaaf je je meestal gemakkelijk. Ook hier waren er pechfactoren aanwezig. De grote concurrent om de 4e/5e plaats, Disnierats had geluk met de opstelling van de tegenstanders. Dezelfde tegenstanders hadden een sterkere opstelling tegen ons team. Ook hier is de verwachting dat ons tweede team na een seizoen weer terug kan komen in de 1e klasse.