We mogen bijna weer!

Op 1 juli is het waarschijnlijk zover: we mogen weer beginnen! De definitieve beslissing is nog niet gevallen, maar als de verspreiding van het coronavirus onder controle blijft, mogen de binnensporten per 1 juli weer opstarten. Dit geldt voor zowel de jeugd als de senioren, waarbij de senioren natuurlijk minimaal 1,5-meter afstand van elkaar dienen te houden.

Onder welke voorwaarden we weer mogen tafeltennissen is nog niet bekend, de NTTB zal nog met protocollen komen. Het bestuur is wel alvast aan het nadenken hoe we onze zaal 1,5-meter-proof kunnen inrichten. Dat wil zeggen dat er wordt nagedacht over looproutes, het neerzetten van desinfectiemiddelen en een reserveringssysteem. Dit alles natuurlijk met de bedoeling om eindelijk weer te doen waar we zo van houden, namelijk lekker een balletje slaan!

Om goed voorbereid te zijn op onze heropening en de competitie die vanaf september weer wordt opgestart, is het belangrijk om te weten wat jullie wensen zijn ten aanzien van competitie en trainingen. Je hebt hierover (als competitiespeler) een mail ontvangen met de vraag deze te beantwoorden. Als je dat nog niet gedaan hebt, willen we je vragen dat alsnog te doen zodat we een goede indeling kunnen maken. Heb je als competitiespeler geen e-mail ontvangen, kijk dan eerst even in je spam-folder. Zit ie daar ook niet in? Neem dan contact op met Michael Nouris of Paul van Beers, of mail naar info@tstz-haarlem.nl.

In de week van 22 juni hopen we jullie meer praktische informatie te kunnen geven over onze heropening. Nog even afwachten dus, maar we kijken ernaar uit om jullie, in ietwat aangepaste setting, weer te zien in goede gezondheid.