Tafel reserveren!

Beste TSTZ-Haarlemmer,

We mogen weer aan de slag! Hoera!

Dit bericht gaat over het reserveren van een tafel, als je vrij wilt spelen. Dat kan vanaf 2 juli op dinsdagavond, woensdagmorgen/middag en vrijdagavond.

Reserveren kan voor maximaal één uur en 2 personen en is alleen voor leden van TSTZ Haarlem .

Wat moet je doen? Simpel:
1. In de ontvangen e-mail staat een link om naar de reserveringskalender te gaan.
2. Klik vervolgens op de dag en het tijdstip dat je wilt reserveren (max. één uur per dag). Het getal achter jouw favoriete tijdstip is het aantal beschikbare plaatsen.
3. Er verschijnt een inschrijfscherm. Vul hier je naam, telefoonnummer en e-mailadres in. Vul tevens de naam van degene met wie je komt in (verplicht). Klik op verzenden. Je hebt nu gereserveerd.
4. Je ontvangt een bevestigingsmail van noreply@myreservations.nl. Die ontvangt de coördinator ook, zodat je met open armen ontvangen wordt!

Op dinsdagavond hebben we twee zalen tot onze beschikking (zes tafels).
De woensdagmorgen is bedoeld voor recreatiespelers die gewoon lekker een balletje willen slaan, en eventueel nog een tegenstander zoeken. Reserveren kan ook per persoon. Vanaf 13 uur is de jeugd ook welkom.
Op vrijdagavond hebben we drie tafels, dus per uur ruimte voor zes spelers.

Kom op tijd, niet te vroeg, anders sta je te wachten. Er is altijd een coördinator aanwezig die de zaak in goede banen leidt. Het is even wennen, maar met elkaar en een dosis gezond verstand komen we er wel uit. Als we maar weer lekker kunnen spelen!

Hartelijke groet,
Het bestuur van TSTZ Haarlem