Hoera!! We mogen weer!

We durfden het bijna niet meer te geloven. Aan het feit dat je deze Nieuwsbrief ontvangt op het moment dat we weer open mogen kun je opmaken dat we ons als bestuur en ‘klusgroep’ hebben laten overvallen. Het besluit wèl weer te mogen spelen overviel ons. De pessimisten onder ons waren bang dat het pas weer september zou worden en andere durfden er niet over na te denken…….

Maar het kan dus weer! Met ingang van 19 mei mag er, met restricties, weer gespeeld worden. Hier waren we dus niet helemaal op voorbereid.   We kenden de precieze voorwaarden nog niet en na onze klusperiode moest er nog worden opgeruimd, grote schoonmaak gehouden en het reserveringssysteem uit de mottenballen.

Maar op deze manier willen we jullie allemaal van harte uitnodigen om weer te komen spelen!

29 & 30 mei: ‘Opening’ en Clinics

Het feit dat we weer mogen spelen in een vernieuwde (bar)ruimte vieren met extra ‘clinics’ voor leden en andere belangstellenden.
Op zowel zaterdag 29 en zondag 30 mei bieden we ‘clinics’ in twéé zalen. Eén zaal met jeugd en één zaal voor volwassenen.

We spelen dan van 14.00-16.00 uur. In principe is iedereen welkom om ‘binnen te lopen’. Maar ‘vol is vol’. Daarom willen we wel graag dat je je van te voren aanmeldt. Dat kan bij Paul Oomen en/of Ron Doevendans of via info@tstz-haarlem.nl.